Z dostopanjem do “Zanimivo.eu” (“http://zanimivo.eu”), uradno potrjujete, da se strinjate z navedenimi pogoji. Če se s katerim od pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate oz. dostopate do portala. Pogoje lahko kadarkoli spremenimo in potrudili se bomo po najboljših močeh, da vas o morebitnih spremembah obvestimo, bilo pa bi dobro, da tudi sami redno pregledujete ta dokument, saj vaša uporaba portala Zanimivo.eu po spremembah pomeni, da se uradno strinjate z vsemi popravki in nadgradnjami.

Strinjate se s pogojem, da ne boste objavljali kakršnih koli neprimernih, žaljivih, obrekljivih, vulgarnih, sovražnih, grozečih, seksualnih in podobnih vsebin, ki bi lahko kršile zakone tako vaše države, kjer “zanimivo.eu” gostuje, kot tudi mednarodno pravo. Ob kršitvi pravkar omenjenega pogoja vas lahko nemudoma in trajno odstranimo iz sistema in sicer na podlagi obvestila vašega internetnega ponudnika ali če se bo to nam zdelo potrebno. IP naslov vseh objav je zabeležen, kar pripomore k uveljavitvi omenjenih zahtev. Strinjate se, da ima “Zanimivo.eu” pravico odstraniti, urejati, premakniti ali zapreti katero koli temo in ob času, ki se nam zdi primeren. Kot uporabnik se strinjate, da se vaše objavljene vsebine shrani v arhiv. Vaše informacije ne bodo posredovane naprej brez vašega dovoljenja, vendar pa ekipa Zanimivo.eu in vse kar se povezuje ne prevzema odgovornosti za poskuse hekerskih vdorov, s katerimi bi lahko prišli do podatkov.

DODAJANJE VSEBINE OGLAŠEVANJE: Vsebina s katero promovirate sami sebe , svoje podjetje oz. bi z dodano vsebino imeli korist bo nenudoma izbrisana z portala. NASLOVI: V naslovu poskušajte čim bolj nakazati vsebino objave, ki jo objavljate. Pišite čim bolj slovnično pravilno (velike začetnice in podobno). Besede, zapisane z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI niso dovoljene. Naslovi avtorskih del iger, filmov, glasbenih spotov se ne spreminjajo.

OPISI: Opis naj je kratek in jedrnat. Naj povzame vsebino vaše objave. Ne uporabljajte več kot dveh čustvenčkov (smajlijev), pišite v knjižnjem jeziku.

SLIKA: Med objavljanjem tudi morate objaviti sliko. Pomembno je, da slika pomeni predogled vsebine. (Ne objavljajte nasilnih slik ali golote)

PRED DODAJANJEM: Si preglej portal, če slučajno že taka objava ne obstaja! KAKŠNE VSEBINE? Vsebine iz

PLAČILO: Z objavo vsebine, se odpovedujete vsem plačilom, honorarjem in atorskim pravicam.

Zanimivo.eu EKIPA: Si lasti pravico brisanja, lektoriranja in urejanja vsebin, ki bodo dodane. Tudi brez obrazložitev.