“Skrivnostni moški v črnem: Se ne pojavljajo samo v filmih”

Zanimivo
Avtor: Zanimivo 50 Ogledov Predviden čas branja: 3 min
Predviden čas branja: 3 min

Misteriozni Moški v Črnem: Kdo So in Zakaj Prijemajo Ufologe

Prvi znani srečanji z dvema ‘Moškima v Črnem’ sta se zgodili leta 1947. Dva ameriška nadzornika pristanišča, Harold A. Dahl in Fred L. Crisman, sta opazila neidentificiran leteči predmet nad vodo Puget Sound v Washingtonu.

Čudna Srečanja po Celem Svetu

Dahl je izjavil, da ga je kmalu po opazovanju obiskal moški v črnem in mu nasilno svetoval, naj ne govori več o incidentu. Podobno srečanje se je zgodilo tudi Carloju Rossiju, iz okolice San Pietro a Vico v Italiji.

Skrivnostni Obiski po Letu 1950

V prihajajočih tednih ni nikomur povedal, kaj je videl, vendar je 15. septembra našel neznanca, oblečenega v temno modro obleko, ki ga je čakal ob reki. Mož je govoril italijansko, a z nenavadnim skandinavskim naglasom in imel zelo čudne obrazne značilnosti.

Ufologi Pod Pritiskom

Moški je Rossiju silovito zastavil vprašanja o tem, kaj je videl, vendar je Rossi vse zanikal. Že od začetka organiziranega raziskovanja letečih krožnikov v začetku 1950 so številni ufologi trdili, da so bili tarča osebnega nadlegovanja, nenavadnih nesreč in celo skrivnostnih smrti zaradi obiskov treh skrivnostnih moških v črnem.

Teorije In Mistika

Po mnenju mnogih ufo raziskovalcev so Moški v Črnem predstavniki organizacije na Zemlji, vendar niso iz katere koli znane službe vladne obveščevalne službe ZDA.

Nevarnost Ali Samo Enormna Zmeda?

Legenda o treh Moških v Črnem, MIB, se je začela septembra 1953, ko je Albert K. Bender, organizator Mednarodnega Urada za Letačeče krožnike, prejel določene podatke, ki so po njegovem mnenju nudili manjkajoče koščke o izvoru NLP.

Strah In Zmeda Prič Ze Leta

Zgodbe o Moških v Črnem so se nadaljevale tudi po njihovem nastanku v začetku 1950. let. Leta 1997 je filmska uspešnica Men in Black z glavnima igralcema Tommy Lee Jonesom in Willom Smithom dosegla velik uspeh na filmskih blagajnah, prikazuje pa grede “tri moške” kot dva moška, ki delata za tajno vladno agencijo, ki nadzoruje delovanje tujcev, ki živijo skrivno na Zemlji.

Zaključek

Še nihče ni odgovoril, kdo to počne in zakaj. Nekateri trdijo, da so ta čudna presenečenja dejansko neki drugi svetovni obiskovalci, ki delajo na širjenju zmede in strahu med resnimi preiskovalci NLP-jev na Zemlji in pričami NLP dejavnosti.