Ali so otroci bolj nagnjeni k obsedenosti?

Zanimivo
Avtor: Zanimivo 54 Ogledov Predviden čas branja: 4 min
Predviden čas branja: 4 min

Otroci in duhovni svet

Ali so otroci bolj sposobni videti v duhovni svet? To bi imelo smisel, večina ljudi, ki verjame v to sposobnost, vam bo odgovorila pritrdilno.

Otroci in prijatelji iz domišljijskega sveta

Dojenčki pogosto strmijo v določeno območje tik nad svojimi glavami, na primer ko ležijo v svojih zibelkah, in nekateri bi rekli, da se pogovarjajo z angeli. Otroci imajo domišljijske prijatelje, zato je težko verjeti, da so nekateri od teh “domišljijskih prijateljev” dejansko resnični, ampak duhovi, poslani, da jih opazujejo in se spoprijateljijo z njimi.

Prijateljstvo med otroki in duhovi

Mnogi verjamejo, da so majhni otroci in dojenčki blizu druge strani, ker so pravkar rojeni ali se rodili pred kratkim, in so še vedno na nek način povezani s to stranjo. Ko odraščamo, nas motnje materialnega sveta začnejo nadomeščati to povezavo, zato izgubimo sposobnost videti in se pogovarjati s nevidnimi bitji. Če so bili v duhovni obliki preden so se rodili, morda so imeli stike z umrlimi ljubljenimi iz iste družine, preden so prišli v fizični svet.

Poltergeistov pojav

Poltergeisti se kažejo v obliki trkov, pokanj, premikanja predmetov, kot so vrata ali polkna ter celo odpiranja in zapiranja kuhinjskih predalov brez prisotnosti kogarkoli v bližini. Opazili so neprijetne vonjave in nejasne električne aktivnosti, kot so same ugašajoče in prižigajoče se luči.

Poltergeisti in prave nadloge

Razlika med poltergeisti in resnično “obiskanimi” je v tem, da so poltergeisti posledica stresa žive osebe, medtem ko je nadloga povezana s pokojnimi dušami. Strah in jeza sta sestavljena iz ogromne energije. Več energije vložite v soočanje s poltergeistovskimi dejavnostmi, pogostejše bodo te dogodki.

Otroci in paranormalne aktivnosti

Otroci doživljajo paranormalne aktivnosti pogosto. Vendar je zaradi njihove aktivne domišljije težko reči, ali dejansko vidijo duha ali se le igrajo. Nekatere metode za ugotavljanje, ali otrok doživlja nadlogo:

  • Ali otrok vodi celo pogovore z nekom, ki ga ne morete videti?
  • Ali otrok ve stvari, ki jih otrok običajno ne bi mogel vedeti pri svoji starosti?
  • Prosite otroka, naj vpraša duha o njegovi zgodovini. Ali vrne odgovore, ki jih ne bi mogel vedeti ali razumeti pri svoji starosti?

Kako ravnati, če je otrok obiskan

Trpinčenje duha lahko boleče tako za vas kot za otroka. Pomembno je, da ste otroku trdna opora, na katero se lahko zanese. Pojasnite otroku, kaj se dogaja. Najpogosteje nadloge ne bodo povzročile fizične škode, in duhovi običajno ubogajo otroka. Povejte otroku, da duha lahko odžene, če ga strahoma prosi. Duhovi običajno ne bodo poskušali porušiti odnosa z živim posameznikom, s katerim se lahko pogovarjajo, zato bodo upoštevali ukaze otroka. Najpomembnejša vrlina, ko je vaš otrok obiskan, je potrpljenje. Čas bo otrokomovo sposobnost “videti” zbledel.

Zaključek

Velikokrat duhovi komunicirajo z otroki, ker duh potrebuje nekaj. Potrebuje sporočilo, ki ga je treba posredovati, ali pa nekaj, kar ni mogel storiti v življenju. Ko je ta naloga opravljena, se duh pogosto prestavi na drugo stran.

Vir: hauntspot.com